Flying Angel Heart

1.05.2014

Mesazhet e dërguara nga Kreshnik Mehmetaj ne celularin e psikologes Rustemi

 

 1. TIRANE- Zbardhen mesazhet telefonike që e detyruan psikologen e mirënjohur Jorida Rustemi të kallëzonte në polici se po përndiqej dhe kërcënohej nga një 27- vjeçar.
  Bëhet fjalë për mesazhet e dërguara nga Kreshnik Mehmetaj, nga Vlora, një “i fiksuar” pas psikologes Rustemi, i cili i ka kërkuar asaj me ngulm të kishin një raport së bashku. Përmbajtja e komunikimeve telefonike zbardhet në vendimin e Gjykatës së Tiranës të datës 18 dhjetor 2013, që e shpalli fajtor Kreshnik Mehmetajn për akuzën “shtrëngim ose pengim për të bashkëjetuar ose për të zgjidhur martesë” dhe “përdorim me keqdashje të thirrjeve telefonike”. Ai u dënua me 6 muaj burg, por në të njëjtin vendim gjykata vendosi pezullimin e ekzekutimit të dënimit dhe e la atë të lirë me kusht për një periudhë dyvjeçare. Gjatë kësaj kohe ai duhet të mbajë kontakte me Shërbimin e Provës, si dhe nuk duhet të frekuentojë ambientet pranë banesës apo punës së psikologes Rustemi. Në vijim zbardhet komunikimi mes të dyve, sipas vendimit të gjykatës.
 2.                                                              Mesazhet
  • “Zyshe, o të hënksha zemrën. M’u bëre ferr.
  Herën tjetër do të të puth në mes të rrugës, se
  ndryshe nuk merr vesh ti. Ahh të vdes unë për ty,
  ishe bërë si 19 vjeçe. Më flisje dhe usa. Vetëm ruhu
  nga akrepat se mos të bezdisin. Më ke gjithmonë
  nga mbrapa se do na hapësh punë, do qëllojmë
  ndonjërin, mos u ekspozo shumë”.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment