Flying Angel Heart

4.09.2014

“To Vima” publikon të tjera foto të torturës së Karelit

 

 

kareli foto6 nga 8 gardianët e Nigritas që akuzohen për torturimin me pasojë vdekjen e Ilia Karelit do të vazhdojnë të qëndrojnë në burg. Vendimi u mor pas debonimeve të djeshme në hetuesi që zgjatën prej mëngjesit deri në mbrëmje.
Dy gradianët e tjerë do të ndiqen në gjendje të lirë. Në total, të pandehurit që implikohen në torturimin dhe vrasjen e Ilia Karelit janë 15.
E përditshmja greke “To Vima” publikoi të tjera foto, si provë për dhunën e ushtruar nga gardianët ndaj Ilia Karelit.
Në to shfaqen imazhe nga dhuna e ushtruar ndaj tij në ambjentet e burgut.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment