Flying Angel Heart

5.25.2014

8 të arrestuar operacioni < Western Union>

 

Operacioni “Western Union”, 8 të arrestuar

Policia e qytetit të Vlorës ka arritur të finalizojë me sukses një operacion të koduar “Western Union”, duke shkatërruar një grup kriminal me tendencë vjedhjen me anë të mashtrimit.
Sipas policisë së qytetit bregdetar në saj të këtij operacioni janë arrestuar 8 persona, të cilët janë identifikuar si shtetasit Shuaip Nuredini, Detjon Rrapo, Taulant Elezi, Xhuljano Muçaj, Fatiko Çoçaj, Fatmir Dashallav, Sherif Nuredini dhe shtetasja Margarita Jonizi.
Të arrestuarit kishin krijuar një skemë mashtrimi, pre e së cilës muajt e fundit kishin rënë 30 persona.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment