Flying Angel Heart

5.25.2014

Durrës fillon plazhi per pushuesit


Fillon plazhi në Durrës

Pas një të shtune me mot të paqëndrueshëm dhe lëkundjesh tërmeti, plazhet e Durrësit pritën këtë të diel mijëra pushues ditorë, për të larguar vapën e menjëhershme në ujërat e Adriatikut.
Pushues nga Durrësi, Tirana, Kosova dhe Maqedonia, mbushën plazhet, ndërsa një pjesë e lokaleve  nxorën çadrat e shezllonet, duke ofruar shërbim me pagesë për të interesuarit.
Në Durrës, më 15 maj u hap zyrtarisht sezoni turistik dhe pritet që subjektet që administrojnë plazhet private, të plotësojnë kriteret për respektimin e hapësirave të marra me qira në brezin ranor, pa cenuar ato për plazhet publike, si dhe ngritjen e nyjeve hidro-sanitare.
Këtë vit do të funksionojnë dhe rojet e plazhit e kullat e vrojtimit, një shërbim i munguar, por shumë i nevojshëm për problematikën që mbart frekuentimi i plazheve masive, siç janë ato të Durrësit, Shkëmbit të Kavajës e Golemit.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment