Flying Angel Heart

5.31.2013

e braktis lakuriq ne rruge

Një 25-vjecar nga New Mexico, në SHBA, makinën e tij në gjendje të dehur dhe njëkohësisht bënte seks me të dashurën e tij 21-vjecare. Luis Briones, duke mos e pasur shumë mendjen tek rruga ai kaloi një kryqëzim me semafor të kuq dhe për rrjedhojë ka humbur kontrollin e mjetit, duke ‘fluturuar’ jashtë makinës pa rroba veshur partneren e tij.cift makine

21 vjecarja ka mbetur lakuriq në mes të rrugës por kjo nuk e ka penguar të riun që ta braktiste dhe të tentonte që të largohej nga vend ii aksidentit për të mos u kapur në flagrancë. Megjithatë polcia ka mundur që ta prangosë me një këpucë dhe një palë pantallona të veshura në anën e kundërt ndërsa po futej në një pyll që gjendej aty pranë.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment