Flying Angel Heart

5.30.2013

Ky është shqiptari që rrëmbeu nga “dashuria” 13 vjeçaren greke dhe u zhduk, e gjithë policia e Greqisë në kërkim!

Policia greke ka bërë publike të dhënat e 23 vjeçarit shqiptar i cili dyshohet se është “rrëmbyesi” i saj!

Edhe pse nuk janë zbardhur ende arsyet e zhdukjes misterioze të 13 vjeçare greke, Kristina Krasa, mediat greke nisin propagandën e tyre ndaj 23 vjeçarit nga Shqipëria Marjon Ajazi, i cili sipas të dhënave të policisë komunikonte shumë shpesh në facebook me 13r vejçaren.

Ato pa e faktuar e paraqesin atë si “rrëmbyes-pengmarrës” pa patur asnjë të dhënë që mund ta vërtetoj këtë, edhe pse gjasat tregojnë se kemi të bëjmë me një lojë dashurore minorenësh!
Gjurmët e Kristina Krasa humbën më 26 maj dhe që prej asaj dite policia greke është zotuar me të gjitha mjetet që disponon duke aktivizuar dhe helikopter të policisë, pasi të dhënat e fundit bënë të ditur se 13 vjeçarja u pra në Eleytheroupoli ku dhe banonte 23 vjeçari Marjon Ajazi

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment