Flying Angel Heart

5.31.2013

Si ndikon moti tek seksi?


Dihet qe pranvera dhe vera ane stinët me te përshtatshme për dashurinë. Por si ndikon dielli dhe drita tek dëshira seksuale?

 

Dihet qe pranvera dhe vera janë stinët me te përshtatshme për dashurinë. Por si ndikon dielli dhe drita tek dëshira seksuale?
Drita dhe dielli
Mungesa e dritës ne fakt sjell shpesh rrezik për depresion sezonal. Edhe pse ky i fundit mund te jete i lehte, ndikon drejtpërdrejt tek dëshira seksuale. Ditët me më shume drite e ngrenë moralin dhe femrat ndihen me te dëshiruara e me te bukura. Ato vishen me mire ne mënyrë qe te bien ne sy, kujdesen me tepër për peshën trupore, për thonjte apo për lëkurën. Ne fakt duhet thënë se dëshira e meshkujve ndikohet mjaft nga pamja vizuale. Ajo shtohet kur një femër vesh një fund te shkurtër, kujdeset me tepër për pamjen apo ve ne pah dekoltenë.
Koha dhe disponueshemeria
Ne fakt rutina dhe puna e shumte nuk i motivojnë aq sa duhet çiftet për te bere seks. Motivi kryesor për lënien pas dore te jetës intime për meshkujt është mungesa e kohës, ndërsa per femrat është lodhja. Kur dita është e bukur, ajo është edhe me e gjate dhe kemi me shume kohe për njeri-tjetrin. Nga ana tjetër dalim me lehte nga rutina dhe jemi me te gatshëm te provojmë gjera te reja. Puthjet dhe ledhatimet janë me te shumta dhe kjo nxit dëshirën dhe kënaqësinë seksuale.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment