Flying Angel Heart

5.31.2013

Fotot E Rikes Sic Nuk I Keni Pare Ndonjehere (15 FOTO)

 

Madje e bën bisedë edhe me Anaidin. Joana i thotë që sipas Rikes, që të jesh farmaciste duhet të jesh injorante, ndërsa të depilosh njerëz je me shkollë.

Ajo shkon tek Rikja dhe e ngacmon duke i thënë që nesër ti bëjë një kamomil. Ndërsa Rikja ja kthen që do ja bëjë ajo, por do ti hedhi edhe helm brenda. Joana kapet dhe i thotë që misioni i Rikes qenka të helmojë Joanën, ndërsa shton “Rike karafile”.

1[1]4[1]311-150x1505[1]6[1]7[1]5[1]8[1]4[1]13[1]14[1]16[1]10[1]11[1]9[1]

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment