Flying Angel Heart

5.24.2013

Ndodh ndonjehere

Ndodh ndonjehere te zhytem ne kujtime
Dhe ne ato rruge te te kerkoj
Ndodh ndonjehere te ndaloj kjo zemra ime

Dhe pastaj ritmin prap te vazhdoj
Ndodh ndonjehere te me marre malli per ty
Dhe nga vetmia te qaj
Ndodh ndonjehere te kujtoj ata sy
Dhe te te dua prap pastaj

Ndodh ndonjehere te rri pa gjume
Ore te fle fare pak
Ndodh ndonjehere qe une
Zgjohem me foton tende ne krevat

Ndodh ndonjehere te zhytem ne kujtime
Dhe ne ato rruge te te kerkoj
Ndodh ndonjehere te ndaloj kjo zemra ime
Dhe pastaj ritmin prap te vazhdoj
Ndodh ndonjehere te me marre malli per ty
Dhe nga vetmia te qaj
Ndodh ndonjehere te kujtoj ata sy
Dhe te te dua prap pastaj
Ndodh ndonjehere te rri pa gjume
Ore te fle fare pak
Ndodh ndonjehere qe une
Zgjohem me foton tende ne krevat

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment