Flying Angel Heart

5.31.2013

Ndihma e parë kur një përsoni i bie të fikët

 

 

Nese ne nje moment dikujt prane jush i bie te fiket, ne ju japim disa keshilla se si mund te jepni ndihmen e pare.

Ndiqni kesillat e meposhtme :

1.Uleni personin që i merren mendtë.

2.Lagini fytyrën dhe pjesën e qafës me ujë të ftohtë.

3.Uljani kokën më poshtë se gjunjët.

4.Nëse humbet ndjenjat shtrijeni për tokë, i ktheni kokën anash dhe jepini të nuhasë amoniak.

5.Nëse gjendja nuk përmirësohet mbajeni në qetësi absolute dhe njoftoni mjekun.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment