Flying Angel Heart

7.10.2013

Alket Rizai ka dërguar një mesazh ngushëllimi për shqiptarin e arratisur Marian Kola nga burgu i Trikalas.

shqiptar-t-e-arratisur-alket-rizai

 

Rizai është shprehur nga qelia kështu: “Zoti qoftë me ty!”

Rizai shprehet se ndërmarrja më e madhe e policisë greke mund të përfundojë vetëm në dy mënyra: ose Marian Kola do të vdesë ose do të përfundojë i sigurt në Shqipëri.

"Edhe në qoftë se dorëzohet, policia do ta vrasë", thotë Rizai, dhe shpjegon: "Dy të tjerët (Edison Lika dhe xhaxhai i tij) u vranë pa iu bërë thirrje për t’u dorëzuar.

Unë uroj që të mos vritet. Pa marrë parasysh se çfarë thonë njerëzit, Kola nuk është kriminel”, shprehet ai.

Rizai ka thënë gjithashtu se nuk njihet shumë mirë me Kolën, por ato pak marrdhënie që ka pasur në qeli ka kuptuar se ai nuk është një njeri kriminel.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment