Flying Angel Heart

7.16.2013

Reagon Burgaj ultimatum policisë: “Bëni punën me korrektësi përndryshe do ndëshkohen drejtuesit që neglizhojnë”

 

image

 

 

Mbas një gjakderdhje të madhje, ku vetëm për tre ditë u shënun mbu 7-të viktima, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Hysni Burgaj ka reaguar!

Burgaj ka kërkuar një takim urgjent me shefat e policës së Pukës, Shkodrës dhe Lezhës, dhe padyshim që tema e diskutimi do jetë rritja e menjëhershme e kriminalistikës dhe mungesa e shtetit dhe të strukturave të policës!

Për Burgaj, situate është kritike dhe e patolerueshme “duhet analizuar situata dhe do të merren masa ndaj drejtuesve që neglizhojnë me detyrën”, ka theksuar Burgaj.

Madje për të, është “e patolerueshme që policia të ndikohet nga tranzicioni i pushteteve”, duke deklaruav se: “Nuk duhet të ndikohemi nga periudha e tranzicionit të pushteteve dhe nga asnjë faktor tjetër në asnjë moment, por të vazhdojmë punën me korrektësi”.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment