Flying Angel Heart

7.02.2013

Shkolla pushtohet nga Xhindet, 10 nxënës në terapi

 

 

imageNjë ngjarje e çuditëshme ka ndoshur në shkollën Isaac Lopez Mandaluyong në Filipine.

Rreth 20 fëmijë të moshës 12-16vjeç filluan të kishin një sjellje mjaft të çuditëshme.

Ata dridheshin, qanin dhe kishin frikë e për këtë arsye është pezulluar mësimi për një kohë të konsiderueshme.

Mësuesit e kësaj shkolle kanë thënë se fëmijët thërrisnin me të madhe “nuk dua” dhe të tjerë thonin” princeshë”.

Nuk dihet ende pse ndoshi kjo gjë por ajo që dyshohet është se shkolla mund të jetë pushtuar një xhindet

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment