Flying Angel Heart

7.12.2013

Daniela Cavalieri, gruaja e Diego, bëhet protagoniste në një nga videot më seksi i të gjitha kohërave…!

Daniela Cavalieri, gruaja e Diego, bëhet protagoniste në një nga videot më seksi i të gjitha kohërave…!

Gjatë festimeve të Brazilit për fitoren e Kupës së Konfederatave, Hulk-u nxori një foto të dhomat e zhveshjes, por në sfond duket Diego Cavalieri lakuriq.

Gjë që e morën të gjitha revistat e meshkujve, të cilat u përpoqën për të vijnë në kontakt edhe me Danielësn, gruan e tij për të bërë dhe ajo me radhë një video seksi me karakteristik kryesore futbollin. Kështu, dëshira e miliona meshkujve u bë realitet dhe super seksi Daniela krijuar një… epokë...!/alb-observer.com/

Kujdes, nuk këshillohet për mosha nën 18-vjeç!

Për më shumë në videon në vijim:

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment