Flying Angel Heart

7.01.2013

Krikuesi qe karikon celularin per 20 sekonda

 

Harrojeni kohën kur ju duhej të prisnit më orë të tëra për të karikuar celularin tuaj. Tashmë falë një vajzë 18-vjeçare, do mjaftojnë vetëm pak sekonda. Eesha Khare ka shpikur një akumulator energjie, që mund të karikohet shumë herë më shpejt sesa bateritë klasike.

E ka quajtur Supercapcitor dhe e ka prezantuar gjatë panairit ndërkombëtar të shkencës së organizuar nga Intel, ku dhe ka “rrëmbyer” një çmim prej 50 mijë dollarësh në konkursin e të rinjve shkencëtarë. Bateria e re mund të përdoret në çdo model celulari.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment