Flying Angel Heart

7.02.2013

E shikoni këtë bukuroshe? Duket e pafajshme dhe shumë… femër! Por në fakt është…

 

 

e-shikoni-k-t-bukuroshe-duket

Është 24-vjeçarja Kristina Svechinskaya nga Rusia, e cila është bërë e famshme në të gjithë botën si… “hakerja” më seksi, një titull i cili nuk i shkon dhe aq për shtat, jo se nuk lëshetë por…! 24-vjeçara akuzohet për pjesëmarrja në një organizatë ndërkombëtare hakerash të cilët përdoronin qindra llogari falsë duke mundure të vjedhin miliona dollarë nga bankat. Veç t tjerash 24 –vjeçarja konsiderohet si një nga figurat më të rëndësishme të hakerave në të gjithë botën, pasi faktet në dëm të saj janë të shumta dhe të pathyeshme. Vetëm udhëtimet e saj me pasaporta falsë janë me qindra, me dhjetëra llogari bankare ku depozitoheshin dhe tërhiqeshin me qindra e mijëra dollarë. Akuzat që e rëndojnë atë, mund ti kushtojnë më shumë se 40 vite heqje lirie

Kristina 2

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment