Flying Angel Heart

6.08.2014

1 Qershori

1 Qershori ynë,
Erdhi përsëri,
Edhe më të lumtur,
Ne na gjen tani,
Të gjithë të gëzuar,
Lozim dhe këndojmë,
Rroftë Një Qershori,
Rroftë festa jonë.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment