Flying Angel Heart

6.08.2014

Interesante ! Dëshironi më tepër seks? Atëherë vendosni televizorin në...

 


Ja ç;ka nxjerrë si rezultat një sondazh i kryer nga " VoucherCodesPro.co.uk"

Të keni një TV në dhomën e gjumit mund të bëjë më pikante jetën seksuale. Në mesatare, kush ka pajisjen elektroshtëpiake aty ku fle, bën seks dyfish në krahasim me ata që nuk e kanë një "komoditet" të tillë. Këtë ka nxjerrë si rezultat një sondazh i kryer nga " VoucherCodesPro.co.uk"
Pjesëmarrësve të këtij kërkimi u është kërkuar nëse kishin televizor në dhomën e gjumit dhe sa herë në javë kishin raporte seksuale me partnerin. Rezultatet e mbledhura kanë treguar se kush kishte TV-në aty ku flinte, bënte dy herë seks në javë, kurse kush nuk kishte kufizohej vetëm në një herë.
Kjo shpjegohet me faktin e shikimit të filmave dhe programeve erotike sëbashku, në 37% të rasteve. Gjithashtu, 32% kanë deklaruar se bëjnë seks edhe pa humbur emisionet e preferuara, kurse pjesa tjetër argëtohen me njëri-tjetrin, kur kuptojnë se ajo që po ndjekin në TV është shumë e mërzitshme.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment