Flying Angel Heart

6.08.2014

Kur vjen 1 Qershori

Kur vjen 1 qershori,
zemra më gufon
se është festa ime,
se është festa jonë
...
Me shokët me shoqet,
lozim e këndojmë.
Prindër e mësues,
bashkë me ne festojnë.
Dhe trumcakët ciu-ciu,
në ajër lodrojnë.
Gëzuar o fëmijë,
me gjithë zemër na urojnë.
Dhe çapkënia ketrushe
për të na uruar festën,
po na sjell lule fushe.
Ja na erdhi 1 Qershori,
ç'na gëzon kraharori.

çelin lule plot hare,
midis tyre lule ne.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment