Flying Angel Heart

6.19.2014

Fotot e rënies së Lazaratit, gjatë aksionit të forcave speciale

 

 

lazaratdita5te

Pjesa dërrmuese e territorit të Lazaratit është tashmë “nën thundrën e policisë”.

Me një profesionalizëm dhe maturi perfekte forcat e RENEA-s dhe të ndërhyrjes së shpejtë kanë realizuar me sukses aksionin e ditës së sotme duke përparuar në qendër të fshatit.

Po kështu, forcat e rendit kanë arritur të neutralizojnë edhe një qendër zjarri nga e cila goditej me mitraloz në drejtim të policisë.

Këto janë fotot e aksionit të sotëm brenda Lazaratit.

lazaratdita5

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment