Flying Angel Heart

6.08.2014

Moda në plazh: Ja tendencat e 2014-ës!

 

 


Vera ka mbërritur dhe momenti për të shkuar në plazh është fare pranë. Pyetja që del në mënyrë të natyrshme është: çfarë të veshësh? Cilat janë rroba e banjës më në modë?

Për të zbuluar këtë mjafton të shohësh yjet. Janë pikërisht ato që përcaktojnë tendencat e verës.

Nga bikinit retro deri tek kostumet cut out (trupor), ja cilat janë 8 tendecat për tu kopjuar!

  1. Retro, stili i viteve ’50. Bel të lartë të pjesës së poshtme si dhe stampat me viza. Me këto rroba banje do të dukeni unike.1-Retro
  2. Hipkini, një kostum i cili rripat i ka tepër të hollë.2-Hipkini
  3. Kostumi cut out. Tendencat e 2014-ës? Padyshim kostumet cut out, mundësisht ngjyrë të zezë. Përse quhen kështu? Sepse është i “prerë” në mënyrë të tillë që të lerë më shumë lëkurë jashtë nga kostumet e tjera trupore.3-Cut out
  4. Bikinit fluo. Të thuash se këtë vit janë në modë ngjyrat e ndezura është pak. Këtë verë tendencat janë ngjyrat fosforeshente.4- Kostumet fluo
  5. Surfshirt (bluzat e sërfit). Në Kaliforni ka nisur një modë e re e të veshurit në plazh. Pjesa e poshte e rrobave të banjes kombinuar me një bluzë sërfi.5- Surfshirt
  6. Kostumet gjysmë kanotjere. Një tjetër tendencë e kësaj vere janë kostumet e plazhit të cilat pjesën lart e kanë si kanotjere. Me rripa në qafë ose në krahë dhe të gjata.6- Kostumi si kanotjere
  7. Bikinit animalier. Nuk ka rëndësi nëse është leopard apo gatopard rëndësishme është që të jetë më motive të lëkurës së kafshëve. Një ndër tendecat kryesore të kësaj vere ështe pikërisht bkostumi me copë leopardi.7- Bikini Animalier
  8. Rripat. Vitet mund të kalojnë por rrobat e banjës me rripa anash e lart nuk ikën kurrë.8-Rripat

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment