Flying Angel Heart

6.07.2014

Ushtari rrëzohet gjatë inaugurimit të presidentit (Video)

 

Ushtari rrëzohet gjatë inaugurimit të presidentit (Video)

 

Një pjesëtar i Gardës së Ukrainës, mezi qëndron në këmbë gjatë inaugurimit të presidentit të ri të vendit, Petro Oleksiyovych Poroshenko.

Poroshenko arrin me veturë tek Rada, Parlamenti ukrainas. Teksa ecte në qilimin e kuq, një ushtar rrëzohet dhe për pak sa nuk alivanoset pa ndjenja.

Askush nuk i doli në ndihmë, por një oficeri e largon nga aty.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment