Flying Angel Heart

6.01.2014

Testohet me sukses topi i botërorit 2014

 

 

topiKëtë vit futbollistët pritet të mos kenë ankesa për topin që do të përdoret në botëror. Brazuca ka dhënë rezultate pozitive gjatë testimeve të kryera.

Kërkuesit kanë përdorur galeritë e ajrit dhe robotë duke krahasuar me prodhimet e mëparshme dhe Brazuca dha rezultate më të kënaqshme se topi i përdorur në Botërorin 2010. Jabulani pati shumë kritika pasi merrte një trajektore të çuditshme.

Brazuca është i përbërë nga 6 panele, ndërsa shpejtësia e tij mesatare është 20 metra për sekondë.Testet kryesore me futbollistët janë krye në 10 vende të ndryshme ku u përshinë rreth 600 lojtarë mes tyre Leo Messi, Iker Casillas apo Bastian Schweinsteiger.

Pesha e tij është 437 gramë dhe perimetri 69 centimetra. Mbetet të themi, të fitojë më i miri.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment