Flying Angel Heart

3.08.2014

Antidroga në bregdet

 

droga fierFier 4 mjete lundruese dhe patrulla policie janë shfaqur mëngjesin e së premtes në bregdetin e Semanit. Policia e Fierit nuk ka dhënë asnjë njoftim por burime

konfidenciale thanë se ky është një operacion antidroge në
vazhdim e sipër. Sipas të dhënave paraprake një mjet lundrues është ndjekur nga sektori antidrogë nga bregdeti i Vlorës duke përfunduar në Seman. Nuk duhet ende nëse gomonia e dyshuar me drogë i ka shpëtuar ose jo ndjekjes së
policisë.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment