Flying Angel Heart

3.09.2014

Vijojnë kërkimet për avionin Boing 777

 

 


MalajsiaEnde asnjë gjurmë nga avioni Boing 777 i Malaysia Airlines, teksa shtohen dyshimet se avioni mund të jetë marrë peng nga terroristët.

Deri më tani 4 pasagjerë dyshohet se kanë udhëtuar me pasaporta të vjedhura. Nga hetimet rezulton se dy prej tyre, i kishin vjedhur pasaportat në Tajlandë.

Ndërsa numrat e biletave i kishin seri njëri pas tjetrit, çka tregon se biletat i kishin prenotuar bashkë në një portal në internet, nga kompania South China Airlines, që ndante udhëtimin me kompaninë malajzjane.

Pasaportat e tyre i përkasin një shtetasi italian dhe një australiani, të cilët nuk kanë lidhje me personat që udhëtonin në avion. Ata udhëtonin nga Pekini drejt Europës. Misteri i shtohet këtij rasti pasi 5 pasagjerë që kishin prenotuar udhëtimin, nuk hipën në avion. Valixhet e tyre u larguan nga bordi para nisjes.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment