Flying Angel Heart

3.28.2014

oficeri dhe ushtari

U thot oficeri ushtareve:
- Pas pak do vije komandanti,duhet te beni kujdes,
Nese jy pyet: ''sa vjec jeni'' ju do thoni 22..
Kur tju pyes : s"a vite keni qe sherbeni" ju do thoni dy ...
Kur tju pyes se cili ushqim ju pelqen, mishi apo fasulet?
do thoni qe te dyja,,
Erdhi komandanti dhe pyeti njerin nga ushtaret qe ishte ne rreshtin e pare:
-Sa vite ke qe sherben mor ushtar?
- Njezet e dy zoti komandant!!!
-Njezet e dy??dhe sa vjec jeni ju ushtar?
- Dy zoti komandant,,!!!
-Dy?
Ushtar po me mer per ndonje trap apo te cmendur?!
- Te dyja zoti komandant !!!

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment