Flying Angel Heart

3.04.2014

Lazarati në pritje të Ministrit Tahiri

Në Lazarat tokat po mbillen me farën e hashashit, por ndërkohë banorët po përgatiten edhe për një vizitë të Ministrit të Brendshëm, Sajmir Tahiri. Kryetari i Komunës Dasho Aliko në një intervistë për ABC News tregon se si mund të hiqet dorë nga kultivimi i hashashit në këtë fshat.

Pasi e dëgjuan të flasë me kujdes për fshatin e tyre, lazaratasit po përgatiten ta takojnë Ministrin e Brendshëm, Sajmir Tahiri.

Por lazaratasit kanë kushtet e tyre, për të hequr dorë nga kultivimi i hashashit dhe Aliko hedh poshtë çdo zgjidhje me forcë të kësaj situate.

Sipas tij, komuna llogaritet të afrojë një xhiro vjetore prej 4.5 miliardë eurosh në prodhimin e hashashit dhe kohët e fundit po josh mjaft të papunë në Shqipëri.

Tani është koha kur banorët hedhin farën e bimës narkotike. Kushtet e sigurisë brenda fshatit janë përforcuar, kurse ccdo ditë rekrutohen punëtorë të rinj që dinë të heshtin

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment