Flying Angel Heart

3.08.2014

Si të rrisni flokët në pak kohë

 

floket e gjateeeNdonjeherë jemi mosbesues në metodat popullore, që ndihmojnë në përmirësimin e imazhit dhe kërkojmë efekte të menjëhershme apo afatgjatë. Por jo, nëse zgjidhni të trajtoheni me metoda popullore duhet të keni durim, pasi përmirësimi vjen gradualisht, por më e rëndësishmja është që trajtimi duhet të jetë i vazhdueshëm dhe jo 2 apo 3 herë dhe të lodheni se nuk arritët atë që donit. Për të zgjatur flokët sa më shpejt dhe në mënyrë sa më natyrale, madje 3-4 cm në javë mjafton vetëm një filxhan vaj ulliri.

Vajin e ullirit ngroheni për 10 sekonda, sigurohuni që vaji të jetë i vakët dhe jo i nxehtë, sepse shkakton rënie të flokëve. Vajin e ngrohur aplikojeni nga rrënja deri tek majat e flokëve dhe për 4 minuta qëndroni kokëposhtë. Pas këtyre 4 minutave mbajeni vajin e ullirit në flokë për dy orë, më pas lani flokët si zakonsiht. Kjo maskë rekomandohet vetëm 2 herë në javë.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment