Flying Angel Heart

3.08.2014

Nuk është si duket !


Puthja e gabuar

Pak vende mund të jenë më të sikletshëm për të ngatërruar një puthje se sa skena, ku të gjithë sytë e spektatorëve dhe kamerave janë drejtuar aty.
Por për fat të keq kjo i ndodhi Kate Beckinsale gjatë dorëzimit të një cmimi për aktorin britanik, Sir Ben Kingsley për fushatat e tij të bamirësisë në “United States Holocaust Memorial Museum, What You Do Matters”.
Dy aktorët u fotografuan në një moment të sikletshëm, ku duket që puthja është vendosur ‘në vendin e gabuar’. Megjithatë Kate dhe Sir Ben u korrigjuan shpejt dhe koordinuan puthjen e tyre miqësore.ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment