Flying Angel Heart

6.13.2013

C’fare domethenie kane enderrat erotike?

 

Me siguri ju ka ndodhur që t’ju shfaqet në ëndërr një “mysafir i paftuar”, ndonjë me të cilin nuk e ndani krevatin. Por mos u shqetësoni, kjo nuk do të thotë se doni ta tradhtoni partnerin. Personin që e ëndërroni zakonisht ka të bëjë me atë se cfarë ndodhë thellë në psiqikën tuaj.

Truri në gjendje të ëndrrave ju tregon se cka ju mungon në jetë, ndërsa seksi e simbolizon dëenderrat-erotikeshirën që këtë kualitet ta arrini në jetën tuaj.

Se*ks me ish-in
Në këtë mënyrë truri juaj lirohet nga emocionet, vecanërisht nëse ai ose ju ka lënë. Nëse jeni tashmë në një lidhje të re, ëndrra e tillë mund të nënkuptojë se ju keni rënë në një rutinë. Ishi është shfaqur si një shenjë se duhet përsëri ta nxisni pasionin.

Se*ks me një të panjohur
Para se të mendoni në dicka tjetër, duhet ta dini se i panjohuri jeni ju vetë. Kohëve të fundit a keni bërë dicka jashtë rutinës suaj, dicka që kërkon guxim ose kurajo të vecantë ? ai i panjohur ka hyrë në ëndrrën tuaj si dëshmi se ju jeni krenarë për arritjet tuaja. Njerëzit janë shumë narcizoidë në ëndrrat e tyre, thonë ekspertët. Pyeteni veten se si e shihni veten tek ai personazh.

Se*ks i ndaluar
Nëse në gjum ju shfaqet burri i shoqes më të mirë, nuk do të thotë se ju tërhjek, por ndooshta ka dicka që i mungon burrit tuaj.

Se*ks me femër
Nuk ka asnjë arsye menjëherë të mendoni se e keni ndryshuar orientimin tuaj seksual. Jeni krenare për atributet e juaja femërore dhe kjo ëndërr më shumë i feston arritjet e juaja sesa që asocion në dëshirat e juaja seksuale jonormale.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment