Flying Angel Heart

6.16.2013

Sadije Berisha: Po kthehemi te familja në Shqipëri

 


Bashkëshortja e djalit të Kryeministrit Sali Berisha, shkruan statusin e mëposhtem në Facebook.

 

“Medina mbaroi klasën dytë dhe doli shumë mirë në suedisht në të shkruar edhe lexuar. Lajdoni, përfundoi klasën e parë me rezultate shumë të mira. Jam shumë e lumtur. Tani jemi duke bërë gati valixhet për tu kthyer pranë familjes tonë në Shqipëri”.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment