Flying Angel Heart

6.16.2013

dy shqiptare ne France

Shkojne dy shqiptare ne France.
Duke u sjell verdalle nje qyteti i merr uria per te ngrene, i thote njeri shokut te vete.
- Si do tia bejme per te ngrene se une vdiqa , nuk dime as te flasim Frengjisht.
- Mos ki merak i thote shoku, fjaleve do t’ju shtojme nga nje Y ne fund dhe do te na kuptojne.
Dhe futen ne nje restorant, pas pak vjen kamarieri per te marre porosine dhe i pyet se cfare deshironin te hanin. Hidhet njeri si me i zgjuar.
- Dy rracione buky dhe dy rracione fasuly.
Kthehet kamarieri duke qeshur dhe ju thote.

- Mos te isha une shqiptary mut do kishit ngrene qe te dy.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment