Flying Angel Heart

6.16.2013

Cigarja kokes

 

 

Po ecte njoni rruges kur i bie kokes nje bisht cigare. Shef lart ky per te par nga i erdhi dhe shef nje mesoburr ne ballkon qe ishte fajtori.

- Or vlla s'ke tavell ti? - i thote.

- Pse e do dhe tavllen kokes? - ja kthe tjetri.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment