Flying Angel Heart

6.16.2013

Gruaja tradhetare

 

 

Vjen Burri ne shtepi dhe pasi shikon grun gysem te zhveshur, cuditet dhe shkon te nderrohet ne dhomen e tij. Kur hap dollapin per te gjetur rrobat e shtepise shikon nje tjeter burre.

- Po ti ca do ketu? - e pyet

- Une?? Ummm... Une po pres trenin - thot ky i kapur mat.

- Po dhe ti ca pergjigje qe jep, aman!

- Po dhe ti ca pyetje ben!!!

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment