Flying Angel Heart

6.16.2013

Berisha nuk vesh më antiplumb, e kontrolloi edhe Çani!

 

Kryeministri Sali Berisha ushfaq të premten mbrëma në emisionin “Zonë e Lirë”, ku ushfaq për herë të parë që nga fillimi i transmetimit të këtij emisioni dhjetë vjet më parë.

Në fillim të emisionit Arian Çani, pasi pyeti nëse Doktori kishte rojet afër, iu afrua dhe e preku në gjithë trupin për t’u dëshmuar shqiptarëve seBerisha nuk mbante anti-plumbin.

“Rama nuk ka gënjyer për antiplumbin, por e ka fiksim. Duhet t’ja falim për atë që thotë,” ishte përgjigja e Berishës.

Kur prezantuesi Çani i përmendi Berishës fëmijërinë dhe sidomos idhullin e saj, Edit Piaf, ai u përlot në emision.

Më pas Çani i bëri një test muzikor dhe për çudi Doktori i gjeti të gjitha këngët në bazë, nuk kishte rëndësi nëse ishin të vjetra apo të reja.   

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yaLvcEf1Pjk

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment