Flying Angel Heart

6.21.2013

Shkoi për të vjedhur por pësoi shok me atë që pa dhe njoftoi policinë!

U ballafaqua me një pamje makabër një njeri i ri, i cili u përpoq të vidhte një shtëpi.

Hajduti 21 vjeçar ka hyrë në një shtëpi në Hamilton, të Zelandës së Re dhe brenda disa minutash gjeti trupin e pajetë të një burri që kishte varur veten.

Siç u bë e njohur, të riun e zuri paniku dhe ulërimat e tij ngritën lagjen në këmbë.

Ai vetë i telefonoi policisë për të informuar se gjeti një kufomë në situatë makabre.

Nga ana e policisë së qytetit u njoftua se kundër 21-vjeçar nuk do të ketë dje nuk do ti ngarkohet asnjë akuzë, pasi burri kishte kryer vetëvrasje.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment