Flying Angel Heart

6.14.2013

Lajmi “bomb”: Jozefina Topalli bashkëpunëtore e sigurimit, kishte pseudonimin “Dizenjatore”

 

 

Kryetarja e e Kuvendit Jozefina Topalli ka qenë bashkëpunëtore e sigurimit të Shtëtit në kohën e diktaturës dhe ka pasur pseudonimin “Dizenjatore”.” Kjo është

akuza që i bëhet jozefina_topalli1

Topallit nga deputeti i Partisë Socialiste,  Tom Doshi që tregon se kur ka qenë vajzë e re në sajë të bashkëpunimet i kanë dhe edhe  shkollën në sajë të një njeriu shumë të afërt të saj,  që e di vetëm ajo dhe disa njerëz të tjerë të afërm.

“Në ‘87 ka  pasur pasaportë të kuqe diplomatike për  të dalë jashtë shtetit. Një i persekutuar  nuk kishte shanse.Nuk kishin shanse futbollistët që të dilnin jashtë, jo më që të  dalë, të pajiset Jozefina, një vajzë e re.  Kishte miqësi me drejtorin e Institutit të  Misrit që i dha shkollë dhe të tjera.Mik  i ngushtë i Ramiz Alisë. Për këtë u bë  e mundur edhe marrja e shkollës që se  kishte shansin të persekutuari që ishin  me nota shumë më të mira”, thotë Doshi.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment