Flying Angel Heart

6.30.2013

Histori prekëse, djali e gjen pas 43-vjetësh, nëna e refuzon përsëri ashtu siç e kishte braktisur jashtë jetimores!!! (video)

 

 

 

“Këto janë budallallëqe, është indotizëm”, thërriste e tërbuar prezantuesja nënës, e cila refuzoi përsëri të birin e saj, ashtu si para 43-vjetësh kur e braktisi para një jetimoreje!

Është njëimage histori shokuese... dy prindërit të cilët ishin të gatshëm të linin fëmijën e tyre në një jetimore, vetëm e vetëm pse ai kishte lindur me gjymtyrët e poshtme të paralizuara. E braktisën atë që të mos e mësonin të afërmit e tyre. Jetoi vetëm një orë larg nga ai dhe kurrë nuk gjeti mundësinë për ta vizituar. E vetmja herë që e vizitoi ishte kur ai ishte 8.5 vjeç për ti thënë lamtumirë... Për fatin e tij të mirë çfarë nuk bëri nëna dhe babai i tij, e bëri Fondacioni dhe mjekët pas shumë përpjekjesh e bënë të ecë...

Tani djali është 52 vjeç dhe shprehu dëshirën të gjej dhe të shikonte prindërit e tij. Për këtë iu drejtua një emisioni televiziv që ka këtë specifik në Greqi. Por siç dihet, Zoti i shikon të gjitha padrejtësitë! Babai ishte vrarë në aksident automobilistik, kurse nëna e tij ka mbetur e paralizuar 5 vitet e fundit. Djali vjen nga Zvicra për të parë nënën dhe për ta falur atë dhe për ti hequr peshën e rëndë... mirëpo këtu ndodh dhe çudia!!!

Ajo nuk ishte penduar aspak për këtë akt të padenjë, pasi më shumë e vriste opinioni i njerëzve sesa dashuria e nënës për fëmijën, madje ajo mendonte pëVësi edhe në këtë moment veten e saj!
Ky ishte dhe momenti që prezantuesja shpërtheu, dhe i thotë: “Këto janë budallallëqe, është indotizëm”

PER ME TEPER :http://youtu.be/Em2MUxGURs4 ndiqni videon

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment