Flying Angel Heart

6.13.2013

Si të mbetesh shtatzënë për gjashtë muaj?

 

 

 

TIRANE - Studimet e fundit të kryera nga neuroshkencëtari, Dr Michael Arnold dhe ekipi i tij, dolën në konkluzionin se 75 përqind e çifteve që kanë ndjekur këto këshilla, gjatë një periud

 

he gjashtë mujore, kanë arritur një shtatzëni të suksesshme.

Ja këshillat që duhen ndjekur:
1. Duhet të

shtatzene

keni një marrëdhënie të rregullt  (së paku tri herë në javë) gjatë gjithë ciklit të mund të dyfishoni shanset për të ngelur shtatzënë.
2. Qëndroni të hidratuar, pini të paktën 1-1/2 litra në ditë me ujë të filtruar apo shishe.
3. Hani mëngjes çdo mëngjes në mes orës shtatë dhe nëntë.
4. Sigurohuni që ju jeni në gjumë në orën 23:00.
6. Ushtroni për 30 minuta, tri herë në javë.
7. Të paktën një herë në javë bëni një shëtitje. Shkoni në qiell dhe të dëgjojnë zogjtë këndojnë.
8. Shmangni ushqimet e skuqura në një temperaturë të lartë.
9. Shmangni alkoolin dhe kafeinën.
10. Reduktojeni stresin tuaj; është thelbësore që truri të dërgojë sinjalet e duhura në trupin tuaj.
12. Shmangni toksinat mjedisore ku është e mundur.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment