Flying Angel Heart

6.16.2013

Gjuetaret dhe lepuri

 

 

Ishin dy gjuetare qe po ndiqnin nje lepur. Ndiq e ndiq, por pa pritur gjuetaret e humbin lepurin. Duke kerkuar neper pyll ata takojne nje coban dhe e pyesin

- Mmos ke pare nje lepur te kaloje ketej?

- Po - ju thote ai. - -Kaloi nje lepur mashkull para nja cerek ore.

- Po nga e di ti qe ishte mashkull? - e pyesin gjuetaret.

- Kur ai lepuri po kalonte ketej, me tha qe po i pe ata gjuetaret ju thuaj te me rruajne bolet

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment