Flying Angel Heart

6.16.2013

Ushtari dhe komandanti

 

 

Ushtari ishte ber tap gjith naten dhe po kthehej ne kazerme. Te dera i del komandanti

- O kamndanta, me falni, po a mund te futem? - i thote ushtari i dehur.

- Mire mire futuni - i thote komandanti - po pa zhurme dhe ne rresht per nji, jo kshu garrumbull

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment