Flying Angel Heart

6.16.2013

82 vjeçari ndahet nga gruaja e tij 44 vjeçare

 

Bossi Rupert Murdoch, ka paraqitur kërkesën për divorc nga Wendi Deng, pasi martesa e tyre ka marrë tatëpjetën e pakthyeshme, thotë zëdhënësi i tij.
Dokumentet e divorcit janë paraqitur në New York, në Gjykatën e Lartë të Shtetit.
Çifti, të cilët u martuan në vitin 1999 në bordin e një jahti privat, kanë dy vajza së bashku, Grace dhe Chloe.
Në vitin 2011, zonja Deng ka mbrojtur shkëlqyeshëm burrin e saj ku njëprotestues hodhi një byrek mbi të pasi deputetët britanikë e pyetën atë mbi telefon-hacking.
Z. Murdoch, 82, u takuan me gruan e tij kineze, të tretë në vitin 1997 në njëfushatë partiake. Ata u martuan dy vjet më vonë, disa javë pas divorcit të tij të dytë.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment