Flying Angel Heart

6.14.2013

Video nga Rusia që bëri gjithë botën të lotojë, vetëm për dy ditë e kanë parë 3 milion njerëz!

Më shumë se 3 milionë njerëz e kanë parë brenda dy ditëve videon pesë minutëshe prodhim rusë “Positive compilation of Russian dash cams”.Është një koleksion videosh të xhiruara nga amator nëpër rrugët e Rusisë marrë nga realiteti i jetës.Video ka qëllim këshillues dhe pasqyron anën pozitive të jetës, solidaritetin dhe bamirësinë e aq më shumë dashurinë që i mungon kaq shumë kësaj bote!

per me shum ndiqni videon        http://youtu.be/TzBInt4zljQ

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment