Flying Angel Heart

6.16.2013

Xhaja me hashash

 

 

Zoti zbret ne toke i maskuar per te provuar zemrat e njerezve.
- Ke nje cigare, te lutem? -pyet ai nje kalimtar.
- Sa jane shtuar lypsat-ia kthen kalimtari.

- Ke nje cigare, te lutem -pyet ai nje tjeter.
- Pse keshtu, u lirua? -i pergjigjet ky.

Hec e hec Zoti sheh nje fshatar plak dhe i thote: Ke nje cigare per mua or xhaje?
- Duhan nuk kam te keqen xhaja por kam hashash po te duash, por vec shiko se eshte shume i forte keshtu qe mos e thith mese 3 here-i thote. Zoti duke i ditur fuqite e tija e thith 6-7 here dhe i thote: Une jam Zoti dhe meqe qenke njeri i mire do te te marr ne parajse.

- Por te thashe or dreq-i thote xhaja qe te mos ta thithje mese 3 here se te ze…

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment