Flying Angel Heart

6.21.2013

Si Të Heqim Majat E Djegura Të Flokëve

 

iStock_000010523156XSmall[1]Femrat duhet të heqin dorë patjetër nga përdorimi i prodhimeve që shkaktojnë djegien e flokëve. Kështu që duhet të mundohemi më shumë dhe t’i kthejmë ata në jetë, të paktën të kenë një pamje të këndshme.

Nëse flokët i keni të lagur, atëherë mos i krihni, për shkak se janë shumë të ndjeshëm dhe të predispozuar të këputen. Përdorni krehër me dhëmbë të gjerë.

Shkaktarë tjerë për këputje janë edhe hekuri, pjastra, masha dhe mjetet e tjera që përdorni për tharjen e flokëve. Përdorni nënkresë pambuku. Sepse këto lloj nënkresash zvogëlojnë nyjëzimin dhe këputjen e flokëve.

Stilisti i ‘Lacey Dagenois’, Mamsey Brown, parapëlqen që çdo 6-8 muaj flokët të priten. “Nëse dëshironi që t’ju rriten flokët të shëndetshëm, atëherë duhet të shmangni këputjen dhe djegien e tyre”, thotë ai.

Ndërsa Civitas thotë se stilisti i Nju-Jorkut, Les Havert, propozon që të përdorni ushqyes për flokë duke përdorur ndonjë kapelë prej plastike (mund të jetë edhe një peshqir i ngrohtë), të prisni 10 minuta dhe pastaj t’i pastroni me ujë me akull dhe limon.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment