Flying Angel Heart

6.16.2013

bjondja me bmv

na ishte njehere nje bjonde me  BMW X5 dhe e ndalon polici.
Polici: Më jep dokumentet të lutem?

Biondja: Më falni por nuk kam asnjë dokument me vete! Por, prit se do të jap  diçka    tjetër, dhe kështu biondja fillon të ul pantallonat…

Polici: Leje pash zotin, se nuk më bëjnë ato pantallonat mua.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment