Flying Angel Heart

6.13.2013

Rike Dhe Anaidi Janë Lidhur Bashkë?! (Foto)

 

Çfarë po ndodh mes Rikes dhe Anaidit?!

foto-11[1]
Mos vallë ata janë duke filluar një lidhje të mundëshme dashurie?

Gjithë këto aludime kanë nisur menjherë pasi vetë Rikja ka postuar në profiling e saj në Facebook një foto me Anadin, madje këtë foto ajo e ka vendosur edhe si foto profile.

Ajo ka treguar se sëbashku me Anadin është argëtuar në një Club të Tiranës.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment