Flying Angel Heart

6.16.2013

polici dhe xhaja

Nje polic dilte cdo dite ne te njejten rruge dhe per te ven sa me shum gjoba fshihej pas nje shkurre.
Aty po kalonte nje xhaje fshatar me nje makin te vjeter dhe pa dokumenta.
Sa e shef polici del direkt nga shkurrja dhe i del perpara.
-dokumentat...
-skam...ja kthen xhaja
-ske??...do te te bllokoj makinen
-kujt do ja bllokosh ti makinen,po un te la pa pune ty more,e kercenon fshatari.
Polici i hutuar acarohet dhe i thot:
-ke le pa pune ti more po mua sguxo njeri me me heq nga puna
-un pra ,

un te pres shkurren

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment