Flying Angel Heart

6.14.2013

Pse jemi të ndarë dhe s'jemi të bashkuar
Pse sytë e mi rrjedhin vetëm lot
Ndaqë jemi larg dhe s'të përkëdhel dot
Zemra ndjen dhëmbje dhe ma zndjen gëzim
Sepse ti mungon në kraherorin tim...!

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment