Flying Angel Heart

6.21.2013

Graviola, Fruti që lufton kancerin

 

graviolaPër shkak të interesimit të madh për këtë frut, vendosëm që të shkruanim edhe një artikull më të zgjeruar për këtë frut që rritet në Amazonë.

Instituti Kombëtar i Kancerit (IKK) është një institut kombëtar i shëndetësisë (IKSH). Në vitin 1998 IKSH-ëja ka krijuar IKSH-ën e 27të dhe IKK-në, QKpMKA –Qendrën Kombëtare për Medicinë Komplementare dhe Alternative. Ajo studion të mirat shëndetësore të plotësuesëve natyral të dietës. nccam.nih.gov

Instituti Kombëtar i Kancerit merr mbi dy miliardë dollarë në vjet në fondin federal. Thirrni në nr. 1-800-4-CANCER dhe merni informata pa pagesë lidhur me llojet e kancerit.  http://www.cancer.gov/. Ata kanë testuar mbi 20,000 bimë të ndryshme dhe kanë gjetur se fletët-gjethet e drunit “graviola” që rritet në rrënzën e Amazonit mund ta mbys kancerin.

Ata e kanë dërguar këtë informacion firmave farmaceutike. Një firmë farmaceutike ka shpenzuar miliona dollarë duke testuar drurine grvaiolës dhe ka konstatuar se ai është “fishekë-armë magjike”.Kjo është diçka që i mbyt vetëm qelizat e kancerit , por jo ato qelizat e shëndosha. Me fjalë tjera shërues kanceri apo ilaç përkancerë.

Është vënë në dukje se ai ishte “ilaç i mortajës e shekullit të XXtë”. Ky citat është marrë  nga filmi i vitit 1992, “Njeriu i Medicinës”, në të Shan Koneri luan rolin e një hulumtuesi shkencor në rrënzën e Amazonit, i cili e gjen ilaçin për kancer dhe e humb atë. “A ke humb ndonjëherë diçka të ngjashëm si një kuletë të hollash dhe nuk e keni gjetur më? Unë kam gjetur –zbuluar ilaçin e kancerit për mortajën e shekullit të XXtë dhe e kam humbur atë”.

Mënyrat aktuale për ta trajtuar kancerin janë: prerjet, helmi dhe djegia. Prerja është më shumë efektive se ato të tjerat. Nëse ndokush ka kancer të gjirit, vetëm le tas prêt atë. Shih fundin e faqes së studimit që tregon mënyrën e zvogëlimit të kancerit të gjirit me 90%.

Një studim medicinal ka treguar se njerëzit me kancer që janë trajtuar me rrezatim (djegie) nuk kanë marrë rezultate më të mira se sa personat që nuk kanë pasur asnjë lloj trajtimi mjekësor.Hemoterapia I bën njerëzit  të sëmurë. Ilaçi më i njohur për shërimin e kancerit të gjirit shjkakton kancerin e mitrës.
Bibla protestante (Verzioni i Ri Ndërkombëtar)thotë: “Të gjitha gjethet e lisit janë shëruese për popuj. “(Shpallja 22:2) Bibla katolike (Bibla e Re Amerikane) thotë: “Gjethet e lisave shërbejnë si ilaç për popuj-njerëz” (Shpallja 22:2).

Kjo firmë farmaceutike nuk ishte në gjendje të kopjoj-përsërisë 2 kemikale aktive. Sikur të mos ishin të zbuluara vitaminat dhe mineralet? Jo , ato janë fotokemikale të quajtura “annonaceous acetogenins” Kemikalte mund të patentohen ashtu askush tjetër nuk mund ti shes ato, por bimët që ekzistojnë në natyrë nuk mund të patentohen. Andaj askush nuk do ti harxhoj 15 milionë dollar për studime për të marr aprovimin e “FDP”-së duke pretenduar se graviola shëron kancerin.

Universiteti Perdue dhe stafi i tij ka deponuar 9 patenta amerikane dhe ndërkombëtare në punën e tyre rreth anti-tumorëve dhe vetive insekticidale dhe përdorimi i këtyre acetogenin-ve. Tri grupe të ndara ndara hulumtuese kanë izoluar komponente të reja në fara dhe gjethe të graviolës , të cilat kanë demonstruar anti-tumor dhe anti-kancer të rëndësishëm dhe toksikologji selektive kundër llojeve të ndryshme të qelizave të kancerit, duke publikuar 8 studime laboratorike mbi t gjeturat-rezultat e tyre.

Hulumtime më të gjëra të Universitetit Perdue janë financuar nga “NCI”-ja(Instituti Kombëtar i Kancerit (IKK) ) apo “NIH”-ja(instituti kombëtar i shëndetësisë (IKSH)
Farmokologjisti kyesor i hulumtuesëve të Perdues shpjegon se qeliyat e kancerit i p;rballojn; kemoterapisë dhe mund të zhvillojë rezistencë në agjentin e përdorur kundër tyre si dhe të tjerë madje edhe jot ë lidhur me ta, ilaçe (të njohura si ilaqe multi-rezistuese (multi-drug resistance-angl MDR).

Hulumutuesit e Perdues kanlë raportuar se “annonaceous acetogenins”(acetogjenët anoncues)në mënyrë favorizuese kanë qelizat e kancerit të ilaçit multi-rezistues, sepse ka bllokuar prodhimin e trifosfatin adenosit (angl adenosine triphosphate ATP). Hulumutuesit e Univeristetit Perdue kanë konstatuar se gjethet e lisit të graviolës kanë mbytur qelizat e kancerit” në mes 6 linjave të qelizave njerëzore.”

Gjethet e graviolës janë shumë agresive për ti shkatërruar tumorët. Duket se sikur me shumë probleme shëndetësore, trupi (nga urtia e tij) është duke provuar që ta mbrojë evten duke krijuar një tumor për ti futur toksikët prapë në trup, duke e bërë personin që ta ndiej veten shumë të sëmurë. Kur tumoret largohen me intervenim kirurgjik, edhe me këtë rast nxirren jashtë toksikët, e ky është trajtimi më efektiv medicinal për kancerin.

Kështu që shumë firma kanë krijuar një produkt që përmban 40% të graviolës (q që quhet Gravizon) , por gjithashtu kanë edhe bimë nga rrënza , të cilat ndihmojnë trupin të lirohet prej toksikëve më shpejt, e forcojnë sistemin e imunitetit dhe shërojnë nga sëmundja. Duhet të shënohet se nuk ka aprovim studimi nga FDA-ja që tregon se graviola e godet kancerin sido qoftë, por ju mund ta konsumoni atë për ta plotësuar trupin tuaj me acetogjen anonecoik, grup i fotokemikaleve të dobishme.

Graviola ka qenë e njohur për vrasjen e parazitëve të zorrëve, zbutjen e nervave, zvogëlimin e shtypjes së gjakut dhe ndihmës për artirin, zemrën dhe mëlçinë. Parat nuk rriten n; lisa, por shlruesi-ila[I p;r kancer rritet. Unë e kam parë në një faqe interneti lidhur me kthetrat e macës , por është edhe prodhimi Gravizon që ndihmon me bimët e Amazonit për ta shëruar kancerin, siç është tahibo dhe gjaku i këlshedrës.

Ekziston një shprehje”një oncë preventive vlen sa një fund shërimi”. Është shumë ma lehtë të parandalohet një sëmundje se sa të shërohet ajo. Për shembull kur kanceri i gjirit është i madhësisë sa një kokër (diagnoza e hershme) dhe është rritur për 10 vjet! Është ma mir. Të hiqet qafe kur është sa një kokër gruri apo zalli. Me shpenziam sa kushtojnë 2 pica mundesh me e përdorur këtë prodhim për të parandaluar kancerin ose me fjalë të tjera mund ta heqish qafe para se ai të diagnistifikohet.

Unë kam parë në faqe interneti se mineralet e gjurmëve mund të ndihmojnë në shërimin e kancerit dhe njerëzit nuk marrin në mënyrë të mjaftueshme nga bimët e tokës. kështu që një prodhim tjetër që ndihmon në këtë drejtim është Aquazon-i. Në të ka bimë detare , të cilat kanë sasi të madhe të mineraleve dhe vitaminave . Gjithashtu alga e kaltër në të gjelbërt në Aquazon ndihmon bimët që të arrijnë aty ku dojnë ato.

Olivia Newton John është këngëtare dhe aktore. Ajo ka luajtur në filmin Grease me Xhon Travoltën. Ata kanë njoftuar në TV se ajo ka pasur kancer dhe e ka shëruar atë. Ajo e ka shëruar atë me Gravizon dhe me prodhime tjera të Firmës së Bimëve Amazon (FBI- angl Amazon Herb Companz –AHC) Disa muaj më parë ajo është martuar me pronarin FBI-së Xhon Esterling. Ndoshta një ditë do ta bëjnë një film.

Nëse mendon se medicina moderne mund tu ndihmojë njerëzve, lexoje këtë në Wikipedia. Aty tregon lidhur me firmën farmaceutike që i ka paguar 1.2 miliardë dollarë në një padi dhe drejtori i CIA-s është bërë drejtor i asaj firme. Krahas përdorimit të këtij prodhimi, shih Natural Cures (Sherimet e natyrshme) për ushqimet më të mira për të hangër derisa provon për ta luftuar apo parandaluar kancerin.

Na ishte një djalë që po studionte për tu bërë doktor naturopatik (ai nuk ishte djalë i ri). AI kishte kancerin në prostatë dhe e kishte shëruar atë me Gravizon. Ai pastaj i kishte 3 shokë që e kishin pasë atë sëmundje dhe që të tre i kishte shëruar. Njëri prej tyre ishte bërë gati të bëhet operacion prej atij kanceri. Ai i thotë atij djali që të pres një muaj dhe të përdor atë prodhim. Ai shkon prapë te doktori e, e kur e sheh doktori nivelet e PSA-së u pa se ma ai djalë nuk ka nevojë për operacion.

Studimet laboratorike me graviolë dhe kancer në gypa kanë treguar se ai bar është më shumë efektiv kundër disa kacerëve se sa të tjerat. Por prodhimi Gravizon ka shumë bimë të ndryshme që e forcojnë sistemin e imunitetit. Ai gjithashtu përmban frutën “kamu”, e cila ka më shumë vitaminë C se sa çdo ushqim tjetër. Ajo ka 40 herë më shumë vitaminë C se sa portokajt.

Gravizoni përmban gjethe të graviolës , “thundra të maces”(una de gato) inner bark , pau d’arco bark, jatoba bark, jurubeba whole plant, sangre de drago tree sap, frutë camu camu, dong quai root, chanca piedra (quebra pedra) whole plant, alfalfa whole plant, boldo leaf, artichoke leaf, soy, lule safflower, tangerine peel, dru aquilaria, rrënjë samabia dhe leaf, sarsaparilla, peach kernal, dru dalergia, bitter orange fruit, rrënjë dhe gjethe manaca , rrënjë tayuya , catuaba bark, rrënjë suma, gjeth poruru, abuta whole vine, gjethe espinheira santa dhe rrënjë muira puama. Këtu është një mësim i shpejtë lidhur me diçka se mjekët dhe farmacistët gjithmonë e kanë gabim.

Ushqimi nga bimët të ngjashme si portokajt ose xhenxhefil nuk janë shfrytëzuar, e ato përfshijnë ushqimet bimore për të cilat nuk ka dëgjuar asnjëherë njeriu për to si fruta yumberrry. Avokado-ja e Haas-it është shfrytëzuar që nga koha kur njeriu një person me emrin Haas e ka patentuar atë dru të avokados. Bimet e lartpërmendura janë ushime bimore.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment